Χώρα Νάξου

Νάξος, Κυκλάδες

Book direct with us and save at least 20%
+
BOOK NOWCLOSE

Όροι & Προυποθέσεις Κράτησης

Πολιτική Πληρωμής

    • Για online κρατήσεις που παραγματοποιούνται μέχρι 28 μέρες πριν την άφιξη: 25% προκαταβολή της κράτησης ζητείται. Το υπόλοιπο εξοφλείται 28 ημέρες πριν την άφιξη.
    • Για online κρατήσεις που πραγματοποιούνται λιγότερες από 28 μέρες πριν την άφιξη: 100% του συνολικού κόστους ζητείται.
    • Για offline κρατήσεις κατόπιν αιτήματος (emal, τηλ. κ.τ.λ) η προκαταβολή συμφωνείται επι τόπου με χρέωση/προέγκριση τραπεζικής κάρτας.
    • Για να πραγματοποιήσετε κράτηση χρειάζεστε μία ενεργή τραπεζική κάρτα. Η διαδικασία είναι 100% αυτόματοποιημένη και 100% ασφαλής.

Πολιτική Ακύρωσης

Επιτρέπεται δωρεάν ακύρωση και πλήρη επιστροφή χρημάτων για ακυρώσεις/τροποποιήσεις μέχρι 28 ημέρες πριν την άφιξη.

    • Για ακυρώσεις πριν αυτήν την ημερομηνία: δεν υπάρχει κόστος, η προκαταβολή σας επιστρέφεται άμεσα.
    • Για ακυρώσεις εώς 21 ημέρες πριν την άφιξη: 70% του συνολικού κόστους σας επιστρέφεται. Για τροποποιήσεις 70% της τροποποιημένης περιόδου.
    • Για ακυρώσεις εώς 14 ημέρες πριν την άφιξη: 50% του συνολικού κόστους σας επιστρέφεται. Για τροποποιήσεις 50% της τροποποιημένης περιόδου.
    • Για ακυρώσεις μετά από αυτήν την ημερομηνία ή για μη εμφάνιση ή για πρόωρο check out, το συνολικό κόστος της διαμονής χρεώνεται.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές χρημάτων επιβαρύνονται από κόστος 2,9% για τραπεζικά έξοδα. Σε περίπτωση προέγκρισης κάρτας οι επιστροφές είναι δωρεάν.

    • “Έξυπνη” Ακύρωση: Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης σας, μαζί με τις πληροφορίες αυτής θα λάβετε και έναν σύνδεσμο που θα μπορείτε πάντα να ακυρώσετε την κράτηση σας από τον υπολογιστή / κινητό σας, και να σας επιστραφούν τα χρήματα σας σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης.
    • “Έξυπνη” Επιστροφή χρημάτων: όλες οι ακυρώσεις ακόμα και μετά την ημερομηνία δωρεάν ακύρωσης είναι εφικτό να έχουν επιστροφή χρημάτων αν καταφέρουμε να νοικίασουμε το ακυρωμένο δωμάτιο ξανά. Είμαστε αρκετά ικανοί να ξανανοικιάσουμε το δωμάτιο σας, ακόμα και την τελευταία στιγμή και σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστρέψουμε αναλογικά την πληρωμή σας. Πρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι θα σας επιστραφεί το ποσό των χρημάτων (αν υπάρχει) που θα λάβουμε από το νέο επισκέπτη και όχι το ποσό που πληρώσατε αρχικά, θα ενημερωθείτε από εμάς την ημέρα του αρχικού σας check-out. Η “Εξυπνη” Επιστροφή δεν επηρεάζει τη γενική Πολιτική Ακύρωσης, προστίθεται σε αυτήν.

Πολιτική Check-In/Out

    • Check-in: Μετά τις 15:00
    • Check-out: Πριν τις 11:00
    • Αιτήματα Early Check-in: Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε check-in νωρίτερα, αν το πλοίο / πτήση σας έρχεται σε προγενέστερη ώρα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα σας και όποτε είναι εφικτό αφήνουμε να έρθετε μία ώρα νωρίτερα ή να αφήσετε τις αποσκευές σας. ‘Ομως έχετε υπόψιν σας, ότι τα διαμερίσματα σας πρέπει να είναι πεντακάθαρα στην άφιξη σας και αυτό θέλει χρόνο, οπότε αν ένα early check-in σας είναι απαραίτητο παρακαλούμε κλείστε ένα επιπλέον βράδυ.
    • Αιτήματα Late Check-out: Δεν μπορούν να ικανοποιηθούν παρά μόνο στην περίπτωση που στους επισκέπτες περιλαμβάνονται μικρά παιδιά και κατόπιν αιτήματος. Προσφέρουμε όμως “Έξυπνη” Φύλαξη Αποσκευών  αν το πλοίο/πτήση σας αναχωρεί σε μεταγενέστερο χρόνο σε καθορισμένο σημείο εξοπλισμένο με key-lock boxes με συνδιασμό για βολική αποθήκευση για όσο χρόνο χρειάζεστε.

Είσοδος στο διαμέρισμα

    • Smart Locks: Όλα τα καταλύμματα μας είναι εξοπλισμένα με έξυπνες κλειδαριές που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε check-in όποτε θέλετε μετά την ώρα του check-in. Ο κωδικός για να εισέρθετε στο διαμέρισμα σας θα σας αποσταλεί πριν την άφιξη σας.

Εκπωτικό Κουπόνι

    • Πραγματοποιώντας την κράτηση σας απευθείας με εμάς, όχι μόνο είστε σίγουροι ότι πληρώνετε την χαμηλότερη δυνατή τιμή αλλά για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας, σας δίνουμε ένα ηλεκτρονικό κουπόνι με μία απίστευτη έκπτωση 20% από τις δημοσιευμένες μας τιμές για όλες τις επόμενες επισκέψεις σας. Γνωρίζουμε από τώρα ότι θα ανυπομονείτε να επιστρέψετε στη Νάξο και θέλουμε να σας το κάνουμε πιο εύκολο!
    • Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα μας τα καταλύματα, για πάντα!!!

 

Οι Όροι και Προυποθέσεις Κράτησης μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση.